Page fault when compile using Release mode but not Debug mode 
Author Message
 Page fault when compile using Release mode but not Debug mode

Hello

When I compile my program in Debug mode it works fine.  But if I compile in
Release mode and run it I soon get the following error:

CDTOC_DRIVE caused an invalid page fault in
module <unknown> at 0000:00000007.
Registers:
EAX=0063fe28 CS=0167 EIP=00000007 EFLGS=00010212
EBX=0063fc28 SS=016f ESP=00540000 EBP=00541e5c
ECX=e01e5400 DS=016f ESI=817734f8 FS=4d1f
EDX=bff76855 ES=016f EDI=00541f08 GS=0000
Bytes at CS:EIP:
ff 16 00 cc 09 65 04 70 00 65 04 70 00 54 ff 00
Stack dump:
00000009 00000009 00000009 00000009 00000009 00000009 00000009 00000009
00000009 00000009 00000009 00000009 00000009 00000009 00000009 00000009

What am I doing wrong?  What should I be looking at?

Angus Comber



Fri, 02 Jan 2004 01:15:48 GMT  
 Page fault when compile using Release mode but not Debug mode
I copied my source files (but none of the files in the Release subdirectory
to another part of my hard drive, recompiled and everytihng was fine.
Wierd.  I am glad it was nothing to do with my code.

Angus Comber


Quote:
> Hello

> When I compile my program in Debug mode it works fine.  But if I compile
in
> Release mode and run it I soon get the following error:

> CDTOC_DRIVE caused an invalid page fault in
> module <unknown> at 0000:00000007.
> Registers:
> EAX=0063fe28 CS=0167 EIP=00000007 EFLGS=00010212
> EBX=0063fc28 SS=016f ESP=00540000 EBP=00541e5c
> ECX=e01e5400 DS=016f ESI=817734f8 FS=4d1f
> EDX=bff76855 ES=016f EDI=00541f08 GS=0000
> Bytes at CS:EIP:
> ff 16 00 cc 09 65 04 70 00 65 04 70 00 54 ff 00
> Stack dump:
> 00000009 00000009 00000009 00000009 00000009 00000009 00000009 00000009
> 00000009 00000009 00000009 00000009 00000009 00000009 00000009 00000009

> What am I doing wrong?  What should I be looking at?

> Angus Comber




Fri, 02 Jan 2004 06:19:28 GMT  
 
 [ 2 post ] 

 Relevant Pages 

1. ATL COM client program using DAO compiles and links OK in Debug BUT NOT Release mode

2. Works in Debug mode but not in Release mode

3. Program not work at release mode but work at debug mode

4. CString::GetBuffer does not work in debug mode but in release mode

5. Code works in debug mode but not in release mode

6. my project compiles in debug mode but not in release

7. MFC compile error in release mode but not debug

8. ActiveX control returns success from method when compiled in Debug mode but not in release

9. Invalid Page Fault in Release mode with ML compiler option

10. Invalid Page Fault in Release mode with ML compiler option

11. MIDL compiler fails during release mode but works fine in debug mode

12. Works in Debug Mode crahses in Release Mode

 

 
Powered by phpBB® Forum Software