Characters "?", "?", "ü" shown in wrong font 
Author Message
 Characters "?", "?", "ü" shown in wrong font

Tcl 8.3.1 Bug:  Generated by Scriptics' bug entry form at
        http://www.*-*-*.com/
Responses to this post are encouraged.
------

Submitted by:  Stefan Koch
OperatingSystem:  Windows NT
OperatingSystemVersion:  MS Windows 98, NT 4.0 SP3
Machine:  Pentium II 400, Pentium II 333
Extensions:  BWidget, Tk
Synopsis:  Characters "?", "?", "" shown in wrong font

ReproducibleScript:
Within the console window as well as in entry widgets the characters "?", "?", "" change the font type when using the font "Fixedsys 9"

ObservedBehavior:
Behaviour observed on NT and Windows 98



Tue, 29 Oct 2002 03:00:00 GMT  
 
 [ 1 post ] 

 Relevant Pages 

1. string.join(["Tk 4.2p2", "Python 1.4", "Win32", "free"], "for")

2. BEGIN{want[]={"s1o", "s2o", "s2q", "s3q"}

3. Parsing ""D""?

4. "Fifth", "Forth", zai nar?

5. Ruby "finalize", "__del__"

6. beginners "let"/"random" question

7. ANNOUNCE: new "plus"- and "dash"-patches available for Tcl7.5a2/Tk4.1a2

8. Looking for "stdin", "stdout"

9. '"""' and linefeed characters

10. Letters "a","m","T" display in incorrect font

11. Hi, this code: text0 = "One $BLAH Three" text1 = "One @BLAH Three" text0.sub!("$BLAH", "Two") text1.sub!("@BLAH", "Two") print text0,"\n" print text1,"\n" produces thiHi, this code: text0 = "One $BLAH Three" text1 = "One @BLAH Three" text0.sub!("$BLAH", "T

12. Match "ab" in "abc", but not in "abd"

 

 
Powered by phpBB® Forum Software