Net::SMTP can't locate 'new' 
Author Message
 Net::SMTP can't locate 'new'

    I'm trying to use Net::SMTP to send mail. I can copy the code from
    the Net::SMTP perldoc into a small test program and (with
    appropriate modifications) it runs fine. However, when I try to use
    in the actual application, I get the following diagnostic:

Can't locate object method "new" via package "Net::SMPT" at <file><line>
    where the invocation is:

use Net::SMTP;
        .
        .
        .
my $smtp = Net::SMPT->new( $SMTPhost, Debug => 1 ) ||
            die "Cannot connect to SMTP host $SMTPhost $!";

    I am also using "Net::NNTP" and "use Mail::IMAPClient". Is there a
    possibility that these are somehow interfering with each other?

    This is on perl5 (5.0 patchlevel 5 subversion 2) on Solaris.

    Any suggestions as to how to resolve this would be most
    welcomed.

    thanks,
    hank

--
Hank Barta                              White Oak Software Inc.

                Beautiful Sunny Winfield, Illinois



Mon, 24 Jun 2002 03:00:00 GMT  
 Net::SMTP can't locate 'new'

Quote:

>    I'm trying to use Net::SMTP to send mail. I can copy the code from
>    the Net::SMTP perldoc into a small test program and (with
>    appropriate modifications) it runs fine. However, when I try to use
>    in the actual application, I get the following diagnostic:

>Can't locate object method "new" via package "Net::SMPT" at <file><line>
>    where the invocation is:

>use Net::SMTP;
>    .
>    .
>    .
>my $smtp = Net::SMPT->new( $SMTPhost, Debug => 1 ) ||
>        die "Cannot connect to SMTP host $SMTPhost $!";

The name of the module is "Net::SMTP", not "Net::SMPT".

Quote:
>    I am also using "Net::NNTP" and "use Mail::IMAPClient". Is there a
>    possibility that these are somehow interfering with each other?

No.

Quote:
>    This is on perl5 (5.0 patchlevel 5 subversion 2) on Solaris.

>    Any suggestions as to how to resolve this would be most
>    welcomed.

>    thanks,
>    hank

--Mike



Mon, 24 Jun 2002 03:00:00 GMT  
 
 [ 2 post ] 

 Relevant Pages 

1. IMAPClient: Can't locate 'new'?

2. Can't locate Net/SMTP.pm

3. Net::SMTP: Bad hostname 'mailhost' at

4. Cannot get authenticated to Yahoo's SMTP servers while sending mail using Net::SMTP

5. getservbyname('smtp','tcp') Problem

6. Can't locate auto/Socket/new.al

7. CPAN: Can't locate object method new via MD5

8. PGP::Pipe (Can't locate new)

9. Can't locate auto/Socket/new.al

10. Can't locate auto/Net/FTP/logon.al

11. Can't locate Net/FTP.pm in @INC

12. Can't instantiate Net::SMTP on remote host --bad file descriptor

 

 
Powered by phpBB® Forum Software