HTML-Tree bug 
Author Message
 HTML-Tree bug

Something seems to be going wrong here. The output of the following
program is:
#<A HREF="REF"> Something else </A>#
#<A HREF="REF"> <I>blah</I> </A>#
#<A HREF="REF"> </A>#

====================================

#!/usr/bin/perl -w

use strict;

my $html =<<EOT;
  <A href="REF"> Something else </A>
  <A href="REF"> <i>blah</i> </A>
  <A href="REF"> <H2>Something</H2> </A>
EOT

require HTML::TreeBuilder;
my $tree = HTML::TreeBuilder->new;
$tree->parse($html);


{
  # Extract the link from the HTML element.
  my $elem = ${$linkpair}[1];
  my $link = $elem->as_HTML();
  chomp $link;

  print "#$link#\n";

Quote:
}

David

_________________________________________________________________________

The University of {*filter*}ia             http://www.*-*-*.com/ .{*filter*}ia.edu/~dwc3q
    "Yes," said Piglet, "Rabbit has Brain." There was a long silence.
"I suppose," said Pooh, "that that's why he never understands anything."



Thu, 06 Sep 2001 03:00:00 GMT  
 
 [ 1 post ] 

 Relevant Pages 

1. Bug in HTML::Parser or HTML::Tree

2. Two bugs in HTML-Tree modules?

3. Parsing HTML with HTML::Tree

4. HTML::Element::Table, HTML::Element bug

5. Bug in Tree widget

6. bug in Tk::Tree ?

7. Bug in Tree widget?

8. HTML-Tree-0.50 make test failed

9. Output dynamic interactive graphical directory tree from perl to html

10. HELP: how to download a HTML tree

11. Solution: HELP: how to download a HTML tree

12. HTML:Element/Parse/Tree question

 

 
Powered by phpBB® Forum Software