TStoredProc & SYBASE 10 : Object not Found 
Author Message
 TStoredProc & SYBASE 10 : Object not Found

We are porting an app from D1 to D2

The server wich was SYBASE 4.2 is now SYBASE 10

The database structure is *exactly* the same

When we try to open a newly created TStoredProc (active := True) we
get the message "Object not Found".

It works fine with components wich was created in D1

I red something about using e TQuery instead of the TStoredProc, it
works but it is NOT SATISFYING on my point of view.

Any idea ?

HEY BORLAND,  HAVE YOU GOT A SYBASE SERVER SOMEWHERE AROUND !!!!

-----------------------------------------------------------
    P-Mail / Slow-Mail            Email

    SNRI Soft                     SCO Unix Center
    Zone EURO 2000 - Batiment C   Sybase Var
    Av. de la Vistrenque          Intel Var    
    30132 CAISSARGUES - France    
    (33) 66 29 77 28 phone        (33) 66 29 73 45 fax

-----------------------------------------------------------



Mon, 16 Nov 1998 03:00:00 GMT  
 
 [ 1 post ] 

 Relevant Pages 

1. Sybase 10 & ODBC

2. D2, ODBC and Sybase 10 Text data type

3. Sybase System 10 questions

4. Sybase 10 client + bde

5. Delphi 2.0 / Sybase System 10 ?

6. ReportSmith 2.5 and Sybase 10 - help

7. Problem with SYBASE 10 and Delphi 1 C/S

8. 32 ODBC drivers for Sybase 10?

9. Time field for Sybase system 10

10. Sybase System 10 ODBC hang

11. Delphi 2 and Sybase System 10

12. Using Delphi 2.0 data-aware components with Sybase SQL Server 10.0.25

 

 
Powered by phpBB® Forum Software