A Modula2 question 
Author Message
 A Modula2 question

Hello.
Can anyone help me solve this problem:
When I run my program with VID, it goes step by step through the import
modules, but then it just passes through my program, as if I entered "Go
Forever". Sometimes it does this, sometimes not. Please help, I am
desperate, I can't rely on my de{*filter*}.

Also one more thing:
Sometimes, the same program will give different results when run from
modula2 frontend, than wher run from VID. It confuses me, I don't know who
to trust.




Wed, 13 Feb 2002 03:00:00 GMT  
 A Modula2 question
No idea about your first question, but:

Quote:

> Sometimes, the same program will give different results when run
> from modula2 frontend, than wher run from VID. It confuses me, I
> don't know who to trust.

I have seen this in other systems.  It usually is because you have a
variable you use the value of before you set it.

What happens then is that the normal runtime system sets it to one
(more or less random) value, and the de{*filter*} sets it to another (more
or less random) value.

Stig Hemmer,
Jack of a Few Trades.



Fri, 15 Feb 2002 03:00:00 GMT  
 
 [ 2 post ] 

 Relevant Pages 

1. Modula2 for Apollos and Ada,Modula2 question(s)

2. I Really Like Modula2 (was: I dislike Modula2)

3. Modula2 on Encore (questions)

4. some questions about modula2

5. comp.lang.modula2: Answers to Common Questions - v1.7 93.10.29

6. comp.lang.modula2: Answers to Common Questions - v1.13 95.05.12

7. comp.lang.modula2: Answers to Common Questions - v1.13 95.05.12

8. comp.lang.modula2: Answers to Common Questions - v1.12 95.02.28

9. comp.lang.modula2: Answers to Common Questions - v1.11 95.01.15

10. comp.lang.modula2: Answers to Common Questions - v1.10 94.11.17

11. comp.lang.modula2: Answers to Common Questions - v1.9 94.08.08

12. comp.lang.modula2: Answers to Common Questions - v1.8 94.04.11

 

 
Powered by phpBB® Forum Software