Saving problems 
Author Message
 Saving problems

Have you written any procedures to save and subsequently restore?

A lot of new users expect the graphics on the screen to restore which is
incorrect.

See the tutorial on the help menu or download the video.

Quote:
> -----Original Message-----
> From: Stephen{*filter*}ey (by way of "John St. Clair"

> Sent: Tuesday, June 10, 2003 3:55 PM

> Subject: [LogoForum] Saving problems

>   The message below is being cross-posted from comp.lang.logo.  Please
> reply

> I have down-loaded Logo 6.5b on five different PC's and they all show the
> same problems. Any saved file is 0 bytes in size, the saved name is there
> it's just zero in size. Any help in this matter would be appriciated as I
> need a working program for a school.


> To unsubscribe from this group, send an email to:

> LogoForum messages are archived at:
> http://www.*-*-*.com/

> Your use of Yahoo! Groups is subject to http://www.*-*-*.com/

To unsubscribe from this group, send an email to:

LogoForum messages are archived at:
http://www.*-*-*.com/

Your use of Yahoo! Groups is subject to http://www.*-*-*.com/



Sun, 27 Nov 2005 14:36:44 GMT  
 
 [ 1 post ] 

 Relevant Pages 

1. Active X xmodem component Save problem

2. LOGO-L> Re: Logo saving problem

3. Saving problems

4. Save problem for ada-mode for Xemacs

5. Newbie: Text Widget Save Problem-Help

6. AKCL SAVE problems

7. XF: Save problem

8. Image Saving Problems

9. Save/Save As Problem

10. XF is has problems saving and save as'ing

11. Saving a file -> Save as type

12. F90: to SAVE or not to SAVE?

 

 
Powered by phpBB® Forum Software