Wrong data and time for application build in LabVIEW 6.1 
Author Message
 Wrong data and time for application build in LabVIEW 6.1

When building an application using labview 6.1 the resulting exe file
has a date and time of 11/30/01 7:30 PM. This happens frequently but
not always. How can this be avoided? I am running on a Win98 system
with the correct system date and time.


Mon, 31 Jan 2005 20:17:11 GMT  
 Wrong data and time for application build in LabVIEW 6.1
This is a known bug in the application builder.

Mostly when you delete an existing executable (you are about to
overwrite), it will create a new file with the correct date and time.



Mon, 31 Jan 2005 21:08:29 GMT  
 Wrong data and time for application build in LabVIEW 6.1
This was actually a bug with Windows 95/98.  It did not seem to happen
in other versions of Windows.  You may want to take a look at this <a
href =
"http://digital.ni.com/public.nsf/3efedde4322fef19862567740067f3cc/862...">NI
Knowledge Base</a> which discusses the issue and why it happens.


Wed, 02 Feb 2005 00:07:23 GMT  
 Wrong data and time for application build in LabVIEW 6.1
Rick,

The OpenG Application Builder add-on ( http://www.*-*-*.com/ ) has
a fix for this Windows bug. Unfortunately it is not upgraded for 6.1
yet. You can find a fix (still 6.0) at my labview page
(http://{*filter*}techs.qc.ca/~jpdrolet/labview) that you can rather easily
port to 6.1 if you look at how it works.
Basically, the fix replaces a VI in the application builder LLB . The
replacement VI calls the original VI (this VI makes the exe file) and
then "touches" the maked executable file until the file dates are
consistent.
Maybe the fix can be port without changes to 6.1 if the VIs names and
connector panes didn,t changed. Then the only thing to do is to modify
the installer so it allows installation on 6.1.



Wed, 02 Feb 2005 02:22:58 GMT  
 Wrong data and time for application build in LabVIEW 6.1
It occurred for me in Windows 2k Pro, with LabVIEW 6i and 6.0.2


Wed, 02 Feb 2005 07:55:51 GMT  
 
 [ 5 post ] 

 Relevant Pages 

1. LabView 6.1 Building Executable with TAGS

2. System date time format with LabVIEW 6.1

3. uninstalling LabVIEW Run-Time Engine 6.1

4. Cannot change update mode in waveform chart of application in Labview 6.1

5. Can't install LabVIEW Run-Time Engine 6.1 on Windows Terminal Server

6. Frustrations with x axis time scaling in LabVIEW 6.1

7. Can i use the Yahoo Webcam application in Labview 6.1 using ActiveX control

8. Labview 6.1 application installer: how to run two setup files

9. Labview 6.1 problems with VISA when running application executable

10. LabVIEW 6.1 crash on Windows 98 while performing data acquisition

11. LabVIEW 6.1 Stand alone data acquisition program

 

 
Powered by phpBB® Forum Software