ActiveX tree control's wiat event does not abort after nodes are added 
Author Message
 ActiveX tree control's wiat event does not abort after nodes are added

An activeX tree control is used and a double-click event is generated
.. when nodes are added in the tree the wait event of the tree
control does not abort, after leaving it idle for sometime. Iam using
the abort and destrory VIs. It gives me an error "oleautomgr.cpp" line
364


Tue, 14 Sep 2004 15:04:48 GMT  
 ActiveX tree control's wiat event does not abort after nodes are added
This issue has been reported and fixed in labview 6.1. If you can,
please upgrade. If you cannot, then make sure you close all references
to this ActiveX control (at all levels) using the Automation Close
primitive in LabVIEW. This will also solve this issue.
One last suggestion, if you are doing work with this control in a
loop, then place a small wait inside of the loop to give the control a
chance to update properly.

Randy Hoskin
Applications Engineer
National Instruments
http://www.ni.com.ask



Sat, 18 Sep 2004 00:35:30 GMT  
 
 [ 2 post ] 

 Relevant Pages 

1. An activeX control (3rd party data viewer) does not abort on the LabVIEW Abort Button.

2. #CONTROL What am I doing wrong

3. ActiveX Tree Control

4. Tree Control ActiveX and the Runtime - help...

5. Boolean controls don't respond to input when inside an event in the event structure

6. Cannot receive ActiveX Controls Events in LV

7. Debugging ActiveX Control Events in wxPython/PythonWin

8. Adding key event to container icon tree

9. ActiveX Events in Labview are not working

10. ActiveX Events in Labview are not working

11. ActiveX events in wxPython not working

12. ActiveX control "could not be loaded"

 

 
Powered by phpBB® Forum Software